marți, 8 iulie 2014

BRAZILIA VS GERMANIA-ANALIZA SI PRONOSTIC

         Dupa doua zile „de seceta” astazi se va juca un nou meci de la Cupa Mondiala. Prima semi-finala a competitiei se va juca de la ora 23:00 si va avea loc pe stadionul Maracana, protagonistele ei fiind Brazilia si Germania.Arbitrul acestei paride va fi Marco Antonio Rodríguez Moreno (Mexic).
         Brazilia a câştigat cu scorul de 2-1 meciul cu Columbia, calificându-se în semifinalele CM 2014 (Thiago Silva 7, David Luiz 69 – James Rodríguez 80p).
La CM din Africa de Sud 2010, naţionala “Seleção” a fost eliminată în sferturile de finală de Olanda (1-2, Robinho 10 – Sneijder 53, 68).
Selecţionerul Luiz Felipe Scolari nu va putea conta în meciul cu Germania pe doi titulari, Thiago Silva (suspendat) şi Neymar (accidentat).
Stoperul lui Paris Saint-Germain a primit două cartonaşe galbene, cu Mexic şi Columbia, fiind suspendat pentru disputa cu nemţii. Acesta va fi înlocuit cu Henrique (SSC Napoli) sau Dante (Bayern München).
Atacantul Barçei are fractură de vertebră și nu va mai juca la CM 2014. Neymar a părăsit terenul pe targă, în min 88 din meciul de vineri cu Columbia, după un contact dur cu fundaşul Juan Camilo Zúñiga. “În urma examenului medical putem afirma că este vorba de o fractură la nivelul vertebrei a treia lombare. El nu va mai putea juca până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia“, a declarat medicul Rodrigo Lasmar.
 
Echipa probabila Brazilia (4-2-3-1) : Cesar – Alves, Luiz, Dante, Marcelo – Gustavo, Fernandinho – Willian, Oscar, Hulk – Fred.
  
      
      Germania nu a strălucit în meciul de la Rio de Janeiro cu Franţa, dar a reuşit să câştige cu 1-0 (Mats Hummels 13, cu capul, în urma unei faze fixe) şi să se califice în semifinalele mondialului brazilian.
La Cupa Mondială din 2010, “Nationalmannschaft” a trecut în sferturi de Argentina (4-0, Müller 3, Klose 68, 89, Friedrich 74), fiind eliminată în semifinale de Spania (0-1, Puyol 73).
Singurul jucator accidentat din tabara germana este Shkodran Mustafi. In absenta sa Philipp Lahm va continua sa evolueze in flancul drept al apararii. In ofensiva Low are mai multe alternative. Cea care o prezentam la echipa probabila este cea anuntata de Kicker. Un alt ziar german insa se asteapta ca Miro Klose sa fie varf central, sprijinit din spate de Ozil si Muller.

Echipa probabila Germania (4-3-3) : Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Howedes – Kroos, Khedira, Schweinsteiger – Ozil, Muller, Schurrle.

             Brazilia a pierdut destul de multi jucatori pe parcursul acestui Campionat Mondial.Cu toate ca,are rezerve valoroase,Scolari nu poate umple golurile lasate in echipa,in urma accidentarilor sau a suspendarilor.Pentru ''Selecao'' va lipsi piesa principala,Neymar.Germania va fi echipa cu o disciplina de fier,cu un joc sudat si cu un lot lipsit de accidentari sau suspendati.

           PRONOSTIC:GERMANIA SE CALIFICA(1.95 la Public Bet)
                  CASTIGATOR

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu