luni, 7 iulie 2014

TPS TURKU – MYPA-ANALIZA SI PRONOSTIC

         TPS Turku se va intalni cu MyPa intr-o partida din etapa cu numarul 18 a primei ligi finlandeze de fotbal. Intalnirea de pe Veritas Stadion va incepe de la ora 18:30.
     
        TPS Turku este de departe cea mai slaba echipa din Veikkausliiga, avand doar zece puncte dupa 17 jocuri. Distanta ce o separa de urmatorea clasata este in acest moment de noua puncte, dar formatia din Turku are un meci mai putin decat RoPS. In ultimele trei etape TPS n-a obtinut nici macar un punct si mai mult de atat a primit, in medie, trei goluri per joc. Miercurea trecuta a pierdut derby-ul local cu Inter, desi in minutul 25 conducea cu 2:1.
        MyPa este o echipa de pluton din Veikkausliiga, asta desi acum cateva runde se afla in partea superioara a clasamentului. Luna iunie a fost de cosmar pentru MyPa, in sase etape nereusind sa obtina decat doua rezultate de egalitate. Dupa esecul usturator de la Vaasa, 0:4 cu VPS, MyPa a castigat doar cu 1:0 duelul cu IF (echipa din Insulele Faroe) din Europa League. Revenind la evolutia formatiei pregatite de Antti Muurinen in campionat sa spunem ca aceasta a obtinut ultimul succes in 23 mai, 2:0 acasa contra lui KuPS.

        Ambele formatii au nevoie mare de o victorie ca de aer,jocul se va deschide foarte mult ramanand spatii mari in defensiva.Meciul va fi deschis oricarui rezultat,insa un rezultat cu destul de mult goluri.
    
            PRONOSTIC:PESTE 2.5(1.95 la Public Bet)
               CASTIGATOR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu