luni, 7 iulie 2014

ODD GRENLAND– VALERENGA-ANALIZA SI PRONOSTIC

           In aceasta seara cu incepere de la ora 20.00, Skagerak Arena din Skien gazduieste confruntarea dintre Odd si Valerenga, partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 14 din Tippeligaen.
           Odds BK a câştigat cu 1-0 la Bergen cu SK Brann, marcând prin finlandezul Jarkko Hurme în minutul 29. Echipa antrenată de Dag-Eilev Fagermo trece printr-o perioadă bună fiind neînvinsă în ultimele 7 etape, în care a câştigat de 6 ori şi a remizat o dată. “Oddrane” a avut 4 meciuri la rând în care nu a primit gol.“Alb-negrii” sunt pe un surprinzător loc 3, având acelaşi număr de puncte ca şi campioana Strømsgodset IF. Ei sunt la 9 puncte de lidera Molde FK şi au ca obiectiv să prindă un loc de Europa League.Odds BK are a doua defensivă din campionat, după Molde FK, primind 12 goluri în 13 etape.Va reveni după o accidentare stoperul Fredrik Semb Berge. Gazdele au tot lotul valid.Se bazeaza pe foarte multi tineri de perspectiva, insa moralul este la cote maxime si orice se poate intampla in acest joc. Intalneste una dintre cele mai titrate formatii din Norvegia, dar porneste cu prima sansa la victorie.
          Vålerenga Fotball a pierdut cu 2-0 partida disputată pe “Fosshaugane Campus” cu Sogndal Fotball (Ulrik Flo 59, Ruben Holsæter 79). Înaintea acestui joc VIF avea 3 victorii consecutive cu SK Brann Bergen (3-2), Lyn Oslo (5-3) şi Aalesund FK (3-0).VIF are al 3-lea atac din campionatul Norvegiei, 24 goluri în 13 etape.Stoperii André Muri şi Ivan Näsberg au rămas acasă, fiind accidentaţi. Va lipsi şi atacantul costarican Diego Calvo, care a fost rezervă în meciul cu Olanda din sferturile de finală ale CM 2014.Valerenga se afla la doar doua puncte in spatele adversarei de astazi si aceasta partida are o importanta deosebita. A pierdut un singur joc in ultimele opt etape, dar in deplasari are un parcurs mai dificil. Punctul forte al oaspetilor este ofensiva, acolo unde il gasim pe golgheterul campionatului, Vidar Kjartansson, care a marcat 13 goluri in tot atatea etape disputate.

         Ma astept la un joc in care defensiva va fi pe primul plan,datorita locurilor celor 2 echipe in clasament si al defensivelor foarte solide.

        PRONOSTIC:SUB 3,5 GOLURI(1.45 la Public Bet)
           OPTIONAL: SUB 2.5(1.6 la Public Bet)

         PIERDUTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu